Addressing HyperLobby to the proper IL2 folder ...

Questions and solutions for flight sim related problems
Post Reply
User avatar
:FI:Falcon
Full Metal Ferret
Posts: 7773
Joined: Mon May 19, 2003 6:32 am
Location: New Orleans
Contact:

Addressing HyperLobby to the proper IL2 folder ...

Post by :FI:Falcon » Sun Feb 08, 2009 2:54 am

Okay, I forgot how to do it ...

I copied and pasted a new copy of IL2 and applied the AAA1.1 patch. Everything works great, but HyperLobby still activates the old IL2 (AAA1.0), not the AAA1.1 version. How do I make my new copy the one HL addresses?


Thanks,


Falcon
Image

"He who warned, uh, the British that they weren't gonna be takin' away our arms, uh, by ringing those bells, and um, makin' sure as he's riding his horse through town to send those warning shots and bells that we were going to be sure and we were going to be free, and we were going to be armed."
- The history of Paul Revere's midnight ride, by Sarah Palin.
User avatar
:FI:Airway
Post Maniac 3rd Grade
Posts: 1151
Joined: Sun Nov 04, 2007 11:29 am
Location: Germany

Re: Addressing HyperLobby issue

Post by :FI:Airway » Sun Feb 08, 2009 8:38 am

If you're already logged in into the Hyperlobby, right above the player list, press "Player Lists".
Then a drop down menu occurs.
Click "Connect / Select Game" there.
Here you find the "Disconnect" button to log out.
Do that - disconnect.

Before pressing the Connect button again, additionally pre the Shift & Ctrl button
When you then press the connect button with Shift & CTRL together, Hyperlobby will ask you for the directory your
Games is.
Lead it to your AAA1.1 folder and save that location.
Then reconnect to the Lobby.
That's it.

:)

I hope I could help you with this little tutorial.

Airway
Image ImageImage
User avatar
Wildcat
Professional Boardie
Posts: 165
Joined: Thu Jan 29, 2009 6:34 pm
Location: England

Re: Addressing HyperLobby issue

Post by Wildcat » Sun Feb 08, 2009 12:15 pm

If you have Vista, remember to open Hyperlobby with a right click and "run s administrator". Then if you change the directory and save it, it will actually save and work correctly.

You can also switch versions with the version switcher in AAA 1.1 before you launcher Hyperlobby which will then update automatically.

Hope that helps.
Up there the world is divided into bastards and suckers. Make your choice.

That's not flying, that's just falling with style.

What is that mountain goat doing way up here in the clouds?

Death is just nature's way of telling you to watch your airspeed.

Hey, everybody — watch this!

I am not afraid of crashing, my secret is . . . just before we hit the ground, I jump as high as I can.
User avatar
:FI:Falcon
Full Metal Ferret
Posts: 7773
Joined: Mon May 19, 2003 6:32 am
Location: New Orleans
Contact:

Re: Addressing HyperLobby issue

Post by :FI:Falcon » Sun Feb 08, 2009 5:48 pm

Thanks mates.

Gonna make this a sticky


Falcon
Image

"He who warned, uh, the British that they weren't gonna be takin' away our arms, uh, by ringing those bells, and um, makin' sure as he's riding his horse through town to send those warning shots and bells that we were going to be sure and we were going to be free, and we were going to be armed."
- The history of Paul Revere's midnight ride, by Sarah Palin.
Post Reply